maandag 19 oktober 2015

De rekening

En dan is het plots zover. Voor je het weet bevind je je in de helft van je leven, en maak je de balans op. Is dit het nu? Twee decennia en een half geleden, toen het reilen en zeilen in Neighbours
nog een niet te verwaarlozen topic was om familiaal te bespreken, leek 'dit' nog zeer ver weg. Alsof je ondertussen 3x met je ogen knipperde, lijkt het wel. Want voor je het weet, zijn we in het nu... De vraagtekens van weleer zijn ingevuld, en of het meer of minder is dan je ooit had durven dromen, wisselt met de dag. Halfvol of halfleeg?



Home sweet Home






































De balans opmaken is dus dringend aan de orde. Wat onder andere naar voren komt, wisselt -alweer- met de dag.
Maar wat voor mij een blijvertje is? Het gemis van één van mijn eerste passies, nl. tekenen, kriebelen, of dagdromen op papier. Met een decennium vertraging vind je hier mijn recente hersenspinsels.
En deugd dat het deed!

Daarom aan allen: Duik in die spelonken van je herinneringen, en graaf de passie terug op.  Want of een balans dient opgemaakt te worden, of doorslaat aan de ene als wel aan de andere kant, laat ik volledig aan jullie over. Maar genieten dient niét te verwaarlozen.
Have fun!



State of Mind
Feeling Blue

Geen opmerkingen: