zondag 10 februari 2013

Gelukkig Nieuwjaar vijgen na pasen

Elk jaar weer schieten we pas nà nieuwjaar in gang met de cadeautjes voor de meters en peters van onze kapoenen. Shame on us! Dit jaar kwam het idee om vanaf nu elke keer de kindjes zelf iets te laten maken. Toch veel leuker en persoonlijker, niet?
Zo gezegd, zo gedaan! Voor Maya's meter en peter (allebei in het onderwijs) was het idee om een pennenzakje te maken met de obligate rode en groene balpen in, een paar potloden enz... Eerst schilderde ze met textielverf de meter en peter in kwestie op witte stof, waarna we samen een stofje kozen om verder mee te verwerken. Een gekleurde rits in, en klaar! Voor Maya's meter kreeg het schilderwerkje meer volume dan gepland, dus werd last minute de boel nog omgezwaaid tot een toiletzakje met enkele verzorgingsproductjes van Weleda in > om te onthaasten, zeer toepasselijk weet ik sinds mijn carrièremove ;-)
De voorbereidingen voor Warres meter en peter zijn reeds getroffen, binnenkort een verslagje van het resultaat!

2 opmerkingen:

Dries (man van de meter) zei

Kadootjes verklappen op voorhand...
Das geen verrassing meer voor de meter en peter...
;-)

Petit Kiki zei

Meter en peter van de dochter hebben dit reeds ontvangen... nu nog meter en peter van zoonlief... maar dat wordt iets anders, wat had je gedacht ;-)